Skip to main content

Kommentarer om Ortolab AFS från vår Facebook-sida:

Dessa har utan tvekan räddat mina fötter. Tar ett tag att vänja sig vid pelotten, känns till en början som att strumporna knölat sig i skon, men spänningarna i tårna har släppt och fötterna ömmar inte längre efter en hel dag i skyddsskor. Rekommenderas!

Har nu använt fotbädden i drygt två månader. Jobbar som kock och står och går hela dagarna. Alltid haft ont och blivit trött i fötterna när jag jobbat. Nu har jag en helt annan känsla i fötterna efter ett arbetspass. Kan varmt rekommendera denna produkt.

Tänk om jag hade hittat dessa tidigare. Jobbat i truckskor på betonggolv i 20 år, haft ont i fötterna senaste 5 åren. Kännas som att jag testa allt som finns på marknaden utan att det blev riktigt bra. Tog en chansning på dessa, och jävlar så nöjd jag är! Skålen för hälen var verkligen underbar.

Oj vilken skillnad det blev! Jätteskön känsla. Toppen!

Supernöjd, så nu får man skaffa tre ytterligare par till de andra skorna med.

Bästa produkten. Som en karbonsko. Fast godkänd.

Ni som funderar och undrar så kan jag med hela mitt hjärta tala om att dessa sulor har förändrat mitt liv.
Kan gå på stengolv med truckskor utan att gråta efter en dags jobb. Har inte ont i ben, benhinnor eller ländryggen efter att dessa sulor introducerades i mitt liv. Har hjälpt många av mina anställda med olika problem.”

Det bästa som hänt mina problemfötter, har bl a 200 stygn och åtta skruvar i den ena... använder dem i alla skor, t o m mina Foppa.

TACK!!!!
Fick hem mina sulor snabbt.
Såååå underbara för mina fötter!
Beställer genast ett par till för att ha på jobbet

Dom funkar, gör ont i början tills foten vänjer sig. Sen är det fest!

Har använt mina AFS sulor (gamla designen) i säkert 5 år varje dag. Börjar bli lite slitna nu... men det är dom bästa!

Supernöjd med mina. Helt plötsligt försvann min smärta under hälen. Haft hälsporre i månader utan att några andra inlägg fungerar. Men dessa är helt underbara.

Vilken komfort skorna fick helt plötsligt! Som nya fast skönare, rekommenderas varmt.

Mina Salomon blev ännu bättre. Tack så mycket.

Jag är mycket nöjd med mina. De är jättesköna.

Efter stora problem med fötterna så beställde jag 1 par för att testa. Nu kan jag gå 1,5 tim utan problem. Beställde ytterligare 2 par då slipper jag flytta mellan. Tack för nya fötter.

Köpte till mina jobbskor, värken i fötter o höfter försvann på nolltid önskar jag köpt ett par för många år sen kommer aldrig mer gå utan ett par igen 500 kr är inga pengar, bästa investeringen jag gjort i mitt liv!

Köpte ett par för att se om det skulle hjälpa mot min fruktansvärda värk pga hälsporre.
Har haft problem i snart 1,5 år. Jag tror sjutton dessa är hjälpen till att bli kvitt hälsporren. Redan efter en vecka så känns det bättre i min häl. Hoppas detta är vändningen för att bli bra.

Har flera par och är så galet nöjd!

Har man börjat använda dem kan man inte sluta. Balsam för fötterna.

Kundsupport i världsklass!

JÄTTENÖJD MED MINA NYA SULOR

VAR KAN MAN KÖPA SULORNA I STOCKHOLM. Vill ha ett par till.

Bästa inläggen för min framfotssmärta nu kan jag gå långpromenad igen.

Köpte mini wow får ner dom skon och det klämmer inte på ovandelen av foten helt otroligt man behöver inte köpa större i storlek på boots. Har bara provat återstår att se hur det sen blir för hälen haft djävulskt ont i 4 år Hoppas Hoppas

Verkligen sköna sulor för mina ömma fötter och nu slipper jag mina domnade och krampande tår, som jag haft problem med tidigare.

Köpte ett par för att se om det skulle hjälpa mot min fruktansvärda värk pga hälsporre.
Har haft problem i snart 1,5 år. Jag tror sjutton dessa är hjälpen till att bli kvitt hälsporren. Redan efter en vecka så känns det bättre i min häl. Hoppas detta är vändningen för att bli bra.

Köpt sulor till skor och sandal med sulor. Underbart med nya sulor som passar mina problem (morton).

Köpte dessa till mina arbetsskor. Smärtan i hälen försvann ?? Går som på moln hela dagarna ? Tack ?

Bästa sulorna jag köpt. Har 4 par ?